

MEP Advisory Board Meeting Tuesday, March 3, 2020

NIST Gaithersburg Campus Portrait Room, Building 101 100 Bureau Drive, Gaithersburg, MD 20899

AGENDA		
8:15 a.m.–8:20 a.m. 5 minutes	Meeting Opening/Logistics	Cheryl Gendron, NIST MEP
8:20 a.m.–8:40 a.m. 20 minutes	Welcome and Introductions Opening Remarks	Bernadine Hawes, Chair, MEP Advisory Board
	Welcome from NIST Leadership Board and Audience Introductions	Carroll Thomas, NIST MEP
8:40 a.m.–9:10 a.m. 30 minutes	Director's Update Board Feedback and Discussion	Carroll Thomas
9:10 a.m.–9:35 a.m. 25 minutes	MEP National Network [™] Strategic Plan 2017-2022 Update Board Feedback and Discussion	Carroll Thomas
9:35 a.m10 a.m. 25 minutes	Presentation: Overview NIST Engineering Laboratory Board Feedback and Discussion	Dr. Joannie Chin, NIST Engineering Laboratory
10 a.m10:15 a.m. 15 minutes	Break	
10:15 a.m10:45 a.m.	Presentation: MEP National Network	Chancy Lyford, NIST MEP
30 minutes	Branding and Communications Board Feedback and Discussion	Ben Vickery, NIST MEP
10:45 a.m11:35 a.m. 50 minutes	Working Group Update: Supply Chain Development Working Group Board Feedback and Discussion	Matt Newman, Vice Chair, MEP Advisory Board
		Dave Stieren, NIST MEP
11:35 a.m12:05 p.m. 30 minutes	Working Group Update: Executive Committee Working Group Board Feedback and Discussion	Carroll Thomas
		Matt Newman
		Bernadine Hawes
		Cheryl Gendron
12:05 p.m12:30 p.m. 25 minutes	Wrap Up/Public Comments	Bernadine Hawes
		Carroll Thomas

Rev. 2/26/2020 Agenda Subject to Change

Meeting Open to the Public/Registration Required

Anyone planning to attend the MEP Advisory Board meeting on NIST Gaithersburg Campus must be preregistered in NIST's visitor registration system. Please provide your name (as it appears on your ID), citizenship (U.S. or foreign), company/organization, email address and phone number to Cheryl Gendron (Cheryl.Gendron@nist.gov) no later than Wednesday, Feb. 26, 2020, 5 p.m. Eastern Standard Time.