

MEP Advisory Board Meeting Wednesday, June 3, 2020 1 p.m. – 4:30 p.m.

Virtual Meeting
Connection Info Sent Under Separate Cover
Registration Information Below

DRAFT AGENDA		
1 p.m.–1:15 p.m. 15 minutes	Meeting Opening/Logistics	Cheryl Gendron, NIST MEP
1:15 p.m.–1:40 p.m. 25 minutes	Welcome and Introductions Opening Remarks Welcome from NIST Leadership Board and Audience Introductions	Matt Newman, Chair, MEP Advisory Board Dave Rowland, OK MEP Scott Ritz, OK MEP Board of Directors Walt Copan, NIST Carroll Thomas, NIST MEP
1:40 p.m.–2:25 p.m. 45 minutes	NIST MEP Senior Management Update Board Feedback and Discussion	Carroll Thomas Rob Ivester, NIST MEP
2:25 p.m.–2:50 p.m. 25 minutes	CARE Act Update Board Feedback and Discussion	Rob Ivester
2:50 p.m.–3:10 p.m. 20 minutes	Meeting Break	
3:10 p.m 3:50 p.m. 40 minutes	MEP National Network™ Current & Future Strategic Planning Board Feedback and Discussion	Carroll Thomas
3:50 p.m4:30 p.m. 40 minutes	Wrap Up/Public Comments	Matt Newman Carroll Thomas

Rev. 5/29/2020 Agenda Subject to Change

Meeting Open to the Public/Registration Required

All attendees will be participating via webinar; please contact Ms. Cheryl Gendron at 301-975-2785 or cheryl.gendron@nist.gov for detailed instructions on how to join the online meeting. All registration requests must have been received by 5 p.m. Eastern Daylight Time, Thursday, May 28, 2020.