Day 1 (May 16, 2023)

11:00 AM - 11:10 AM	Welcome and Agenda Review (Benson Chan/Dan Caprio) (10 min)
11:10 AM – 11:30 AM	Invited Speaker: Syed Hosain (Aeris)
11:30 AM - 11:40 AM	Action item Review and Discussion (10 min)
11:40 AM – 11:50 AM	New subgroups / alignment (Connectivity & International) (10 min)
11:50 PM – 12:50 PM	Sustainable Infrastructure Subgroup Discussion (60 min)
12:50 PM – 1:30 PM	Progress and schedule review (40 min)
1:30 PM - 1:45 PM	Break
1:45 PM – 2:45 PM	Supply Chain Subgroup Discussion (60 min)
2:45 PM – 3:45 PM	Smart Traffic and Transportation Subgroup Discussion (60 min)
3:45 PM – 4:45 PM	Public Safety Subgroup Discussion (60 min)
4:45 PM – 5:00 PM	Day 1 closing (15 min)
5:00 PM	Adjourn for the day

Day 2 (May 17, 2023)

Day 2 (May 17) 2023)	
11:00 AM – 11:15 AM	Day 1 recap (15 min)
11:15 AM – 12:00 PM	Public Speakers:
	Jeff Jockisch (Avantis Privacy), Colby Scullion (Avantis Privacy),
	Harvey Reed (MITRE)
12:00 PM - 1:00 PM	Cybersecurity Subgroup Discussion (60 min)
1:00 PM - 1:15 PM	Break
1:15 PM – 2:00 PM	Privacy Subgroup Discussion (45 min)
2:00 PM - 2:45 PM	Environmental Monitoring Subgroup Discussion (45 min)
2:45 PM – 3:30 PM	Precision Agriculture Subgroup Discussion (45 min)
3:30 PM – 4:15 PM	Healthcare Subgroup Discussion (45 min)
4:15 PM – 4:45 PM	Overall Recommendations feedback and next steps
	(Dan, Benson, Greg) (30 min)
4:45 PM – 5:00 PM	Action items and Wrap up (15 min)
5:00 PM	Adjourn